Wednesday, April 25, 2007

strainii "e" vinduti

Cum reactiile internationale ( atitea cite au fost) la putsch-ul celor 322 nu au fost prea magulitoare, cei din patrulaterul cacaniu au inceput sa miriie ca autorii reactiilor respective sint partizani, apropiati intereselor lui Baselu ( de parca asta ar fi ceva rau in sine ), ce mai...."e"vinduti domne'. Asta imi aduce aminte de reactiile staliniste ale lui Iliescu imediat de dupa 90' cind a aflat si el ca anumite ONG erau finantate de NED.
Lasind la o parte ca, decit sa fii agent de influenta rusesc e mai onorabil sa fi agent de influenta american, sau european, si oricum asta e alta discutie, nu stiu cum au ajuns publicatiile sau think tank-urile occidentale sa se afle in solda lui SuperBase. Sincer, m-as bucura sa fie asa, dar realitatea e mult mai simpla. Nu poti sa spui altceva privind hotiile celor 322 decit daca esti din banda celor de la psd-pnl-prm-udmr-pc . La baietii astia li s-a atrofiat perceptia de cind se uita numai la antene si citesc numai murdariile din ziarele lor .
Din acelasi ciclu ale contactului dur cu realitatea vezi urmatorul comentariu .
Chiar daca autoarea e nascuta la Cluj, ar trebui sa le aminteasca cineva ca pe la elvetieni nu e ca in redactia lui srs sau studioul lui firea

No comments: