Wednesday, April 25, 2007

Adrian Paunescu Presedinte

Nu, inca nu a ajuns presedintele Romaniei, dar nimic nu mai pare imposibil dupa ce la Cotroceni a ajuns si nea Nicu. Pe fluxul NewsIn la ora 17.38 apare : "Senatorul PSD Adrian Păunescu, ales preşedinte al comisiei electorale"
Nu stiam ca aceea comisie ar fi in subordinea onor Parlament dar ma rog, e flux de stiri, mai scapa degetul pe tastatura. Pe HotNews comisia respectiva pare sa fie corect denumita, chiar daca nu o regasesc pe site-ul Parlamentului. Probabil ca nu au fonduri suficiente sa isi actualizeze site-ul. :)
Nu ma mai surprinde nimic din ce voteaza "cei 322".
In harmalaia generala am observat altceva. Au inceput sa scoata capul pesedeii. Si nu ma refer la cei cu fata "europeana" care au fost impinsi in fata dupa surghiunuirea lui Nastase. Nu ! Au inceput sa scoata capul pe sticla cei din vremurile negre 2000-2004, Un Taracila, un Nica, un Pascu ( cel care ii avertiza pe ziaristi despre importanta sanatatii ), un Paunescu (lista cu cele facute de el ar fi prea lunga), si acestea sint doar citeva exemple.

Ce inteleg eu de aici ?
1) Se vede treaba ca socialistii nostrii dragi nu isi mai incap in piele de bucurie de au ajuns sa le permita acestor tipi sa iasa iarasi in fata.
2) Stau cam prost la capitolul "cadre", din moment ce trimit sa "asigure" aceste posturi indivizi care pe linga aspectul lor (urmeaza o calomnie), de cele mai multe ori si-au dovedit si incompetenta, singura calitate fiind aceea de ostasi credinciosi ai Partidului.

Pe undeva e bine, daca tot vor sa apara numai ei la televizor, macar sa vedem cu cine avem de-a face, si daca ii pune in functii tot pe anchilozatii aia, se ajunge mai repede la cangrena.

No comments: