Thursday, April 26, 2007

ce zic rusii

Sa vezi chestie ! Simpaticul nostru vecin de la rasarit, si nu ma refer la ucrainieni, si-a dat si el cu parerea prin intermediul ITAR-TASS despre suspendarea lui SuperBase.
Sub titlul "Presedintele roman suspendat pentru "abuz de putere"", mi-a atras atentia pasajul din final. "Analistii politici locali sint de parere ca speech-urile lui Basescu doar agraveaza situatia din tara si nu ajuta la rezolvarea crizei politice interne."
Las la o parte ca treaba cu "abuz de putere" aduce a "funie casa spinzurat" in presa ruseasca, dar a avea ochi doar pentru bagatorii de seama numiti analisti politici ce rid, cinta si danseaza, pentru cei 322 nu mi se pare o simpla intimplare .
Nu afirm ca toti cei care sint impotriva lui Base ar fi agenti de influenta rusi. Dar asa o afinititate in cuget si simtire intre guralivi pro 322 si simpaticii rasariteni, te pune pe ginduri. Cind vedeti o gasca cu tricouri mulate, gel in cap, si mult aur pe ei, credeti ca e vreunul rock-er sau amator de Mozart printre ei, si doar ceilalti sint manelisti ? Nu cred.

No comments: