Thursday, April 26, 2007

Mici de la Vanghelie

In Cotidianul de azi putem sa avem un preview al ideilor de campanie pesedista. Nu ca ar fi ceva nou, metoda lui Seche de la Bacau inca nu s-a demodat, tot mici si bere la tot boborul .
Mai mult de atit, vor sa ii trateze cu cite un mic si pe liderii socialisti europeni care ar trebui sa soseasca de 1 mai la o chermeza in Bucuresti . Sa punem umarul tovarasi, sa scoatem caruta bolshevica romaneasca din sant, ca poate capatam majoritate in PE. Sint curios daca si aia tot "Internationala" asculta la momente solemne sau au alte gusturi muzicale si o sa il oftice pe nea Ion.
Acum, eu ce le doresc ? Poate nimeresc niste mici stricati si o bere rasuflata ( doar asa s-ar asorta cu starea socialistilor romani ) pentru a infunda closetele . Sa vada si ei pe cine sprijina cu zimbetul de buze. Si apropo de asta . Nu o data am vazut figuri politice de prin alte parti cum incaseaza cite o tarta de fructe cu frisca in plina figura. La noi cind o ajunge moda asta ? E drept ca la citi o merita e cam scump, dar ne putem adapta la realitatile romanesti. Fiecare a mai ramas cu ceva oua de pe la Pasti in frigider. Nu sint atit de scumpe, si daca le scoatem de pe acum de la rece, o sa fie tocmai bune pentru 1 mai.

No comments: